Verbouw

Bouwbedrijf Volendam | JWM Bouw is een vakkundig, ervaren en scherp geprijsd timmer- en aannemersbedrijf uit Volendam bij wie uw verbouw-project in vakkundige handen is. Een bestaande woning is naar het idee van de bewoners eigenlijk nooit helemaal af: er blijven altijd wensen spelen die het woongenot kunnen verbeteren. Bij realisatie van die wensen kiezen steeds meer mensen voor een aan- of verbouw in plaats van verhuizen naar een nieuwe woning. Financiële overwegingen spelen daarbij vaak een bepalende rol.

Wie zijn huis gaat verbouwen, moet goed voorbereid zijn. Er valt veel te regelen en er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. JWM Bouw ondersteunt u hierbij: met de aanvraag van vergunningen, met de juiste vakmensen en met het gebruik van de beste materialen om uw aan- of verbouw tot een groot succes te maken. Met JWM Bouw stapt u binnen de kortste keren over de drempel van uw droomhuis. Waar wacht u nog op?

Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte. 

Previous
Next

Offerte aanvragen

Het is belangrijk dat u als opdrachtgever en JWM Bouw als uitvoerder hetzelfde beeld hebben over wat precies uw bedoeling is. In een eerste gesprek gaan we samen inventariseren wat u voor ogen staat en hoe wij dat denken te realiseren. Naast onze adviserende rol over de aard van de opdracht ondersteunen wij u ook graag bij de keuze van materialen en kleuren. Zodra we deze aspecten besproken hebben, kunnen we ons voorstellen dat u de behoefte heeft een en ander zwart-op-wit bevestigd te zien. Daartoe ontvangt u binnen drie werkdagen na ons gesprek een gedetailleerde offerte met uitgebreide beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden. In een tweede gesprek nemen we de offerte met u door en gaan na een akkoord van uw kant, aan de slag.

 

Als het om een eenvoudige klus gaat waarvoor persoonlijk contact niet direct eerst noodzakelijk is, vragen wij u op het onderstaand contactformulier een korte beschrijving van uw wensen in te vullen. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een offerte met beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 06 50648475.