Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Timmerwerk Interieur

Timmerwerk & Interieur

Maatwerkinterieur speelt een belangrijke rol bij nieuwbouw, aanbouw of verbouw en veel klanten hebben het eindresultaat vaak al duidelijk op het netvlies staan. JWM Bouw adviseert en ondersteunt u bij het realiseren van uw droom zoals een inloopkast of een unieke keuken op maat. Onze timmerlieden kunnen eigenlijk alles op gebied van houtwerk en constructies. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt. 

Offerte aanvragen

Het is belangrijk dat u als opdrachtgever en JWM Bouw als uitvoerder hetzelfde beeld hebben over wat precies uw bedoeling is. In een eerste gesprek gaan we samen inventariseren wat u voor ogen staat en hoe wij dat denken te realiseren. Naast onze adviserende rol over de aard van de opdracht ondersteunen wij u ook graag bij de keuze van materialen en kleuren. Zodra we deze aspecten besproken hebben, kunnen we ons voorstellen dat u de behoefte heeft een en ander zwart-op-wit bevestigd te zien. Daartoe ontvangt u binnen drie werkdagen na ons gesprek een gedetailleerde offerte met uitgebreide beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden. In een tweede gesprek nemen we de offerte met u door en gaan na een akkoord van uw kant, aan de slag.

 

Als om een eenvoudige klus gaat waarvoor persoonlijk contact niet direct eerst noodzakelijk is, vragen wij u op het onderstaande contactformulier een korte beschrijving van uw wensen in te vullen. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een offerte met beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 06 50648475.