Renovatie

Op het gebied van renovatie hebben de vakmensen van JWM Bouw uit Volendam inmiddels hun sporen verdiend. Uit ervaring weten wij dat wonen of werken in een pand met een rijke historie een keuze is die heel wat voeten in de aarde kan hebben. Zeker als het moment komt dat woon- of werkgenot en de authentieke sfeer niet meer goed samengaan en een renovatie onvermijdelijk is. In die situatie is JWM Bouw een ervaren partij die zorgt dat uw pand naar de laatste stand van zaken van alle gemakken wordt voorzien. Bij de uitvoering en afwerking is respect voor het behoud van de unieke elementen die uw woning of werkruimte karakteriseren voor ons leidend. Door de renovatie van uw pand toe te vertrouwen aan JWM Bouw, krijgt uw oude pand de tweede kans die het verdient en wordt al het waardevolle in volle glorie behouden. Neem gerust contact met ons op voor advies of offerte. 

Previous
Next

Offerte aanvragen

Het is belangrijk dat u als opdrachtgever en JWM Bouw als uitvoerder hetzelfde beeld hebben over wat precies uw bedoeling is. In een eerste gesprek gaan we samen inventariseren wat u voor ogen staat en hoe wij dat denken te realiseren. Naast onze adviserende rol over de aard van de opdracht ondersteunen wij u ook graag bij de keuze van materialen en kleuren. Zodra we deze aspecten besproken hebben, kunnen we ons voorstellen dat u de behoefte heeft een en ander zwart-op-wit bevestigd te zien. Daartoe ontvangt u binnen drie werkdagen na ons gesprek een gedetailleerde offerte met uitgebreide beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden. In een tweede gesprek nemen we de offerte met u door en gaan na een akkoord van uw kant, aan de slag.

 

Als het om een eenvoudige klus gaat waarvoor persoonlijk contact niet direct eerst noodzakelijk is, vragen wij u op het onderstaand contactformulier een korte beschrijving van uw wensen in te vullen. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een offerte met beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 06 50648475.