Ervaren in nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden

Bouwbedrijf Volendam | JWM Bouw is een vakkundig, ervaren en scherp geprijsd timmer- en aannemersbedrijf uit Volendam. Bij JWM Bouw bent u aan het juiste adres. Voor grote of kleine bouwprojecten. Als u zorgeloos en zonder risico’s uw bouwproject wilt realiseren, dan is JWM Bouw de bouwpartner die altijd voor u klaar staat.

Voor particulieren en bedrijven is aannemersbedrijf JWM Bouw dé betrouwbare partner voor het realiseren van nieuwbouwprojecten die meteen opvallen door degelijk vakmanschap en uitstraling. Voor de uitvoering leiden strikte afspraken en heldere communicatie tot een overzichtelijke bouwtijd waarbij de overlast door ons beperkt wordt tot een minimum. Aannemersbedrijf JWM Bouw uit Volendam houdt de regie in handen zodat u als opdrachtgever te maken heeft met één vast aanspreekpunt voor alle zaken die u tijdens de bouw wenst te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor advies of offerte.

Previous
Next

Offerte aanvragen

Het is belangrijk dat u als opdrachtgever en JWM Bouw als uitvoerder hetzelfde beeld hebben over wat precies uw bedoeling is. In een eerste gesprek gaan we samen inventariseren wat u voor ogen staat en hoe wij dat denken te realiseren. Naast onze adviserende rol over de aard van de opdracht ondersteunen wij u ook graag bij de keuze van materialen en kleuren. Zodra we deze aspecten besproken hebben, kunnen we ons voorstellen dat u de behoefte heeft een en ander zwart-op-wit bevestigd te zien. Daartoe ontvangt u binnen drie werkdagen na ons gesprek een gedetailleerde offerte met uitgebreide beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden. In een tweede gesprek nemen we de offerte met u door en gaan na een akkoord van uw kant, aan de slag.

 

Als het om een eenvoudige klus gaat waarvoor persoonlijk contact niet direct eerst noodzakelijk is, vragen wij u op het onderstaand contactformulier een korte beschrijving van uw wensen in te vullen. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een offerte met beschrijving van de opdracht, een prijsopgave en een tijdspad waarbinnen de uitvoering zal plaatsvinden.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 06 50648475.